П`ятниця
29.03.2024, 10:29
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Мушкетери повертаються - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Мушкетери повертаються (Казикін Дмитро (робота надрукована в №2 газети "СТОП")
Мушкетери повертаються
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:25 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Їдучи до кінотеатру у переповненому автобусі на перегляд стрічки «Повернення мушкетерів», я обмірковував дві речі. Перша: дуже рідко ходять автобуси № 1 та № 3 (я чекав понад 15хв.), друга: я хотів переглянути баскетбольний матч по телебаченню «Хімік» - «Азовмаш», який розпочинався о 17:55 на «Мегаспорті». Так як фільм починався о 16:10, а тривав він 1 год. 50 хв., я планував покинути кінозалу не догледівши фільм, тим паче я «Мушкетерів» ніколи не любив.
Фільм був настільки цікавий, що я навіть забув «звалити» додому. Признаюсь, я був неправий висловлюючись до цього, що фільми про мушкетерів повна маячня. У фільмі сюжет такий: Франція знову в небезпеці, а королеві загрожує ешафот. До речі королеву в цьому фільмі грає «мимра» з х/ф «Службовий роман». Якщо Ви не здогадалися, то я вам підскажу: королеву грає АЛІСА ФРЕЙНДЛІХ. Оскільки це моя улюблена акторка, фільм я дивився з подвійною насолодою. Далі по сюжету: ... королеві загрожує ешафот і королеву повинні врятувати відважні мушкетери: Атос, Портос, Араміс і Д'артаньян. Але вони несподівано помирають, причому в один день. Помирають також всі інші персонажі першого фільму. А у «Повернення мушкетерів» грають діти (не справжні звичайно) персонажів з першого фільму.
Мені сподобався такий епізод: коли Атос, Портос, Араміс і Д'артаньян оказались на тому світі, вони бачили, що відбувається у реальному світі. Так ось, мені сподобався момент коли Д'артаньян (грає Михайло Боярський) співав молитву про повернення назад до своїх дітей, бо він бачив що без підтримки батьків дітям буде важко. І вони повертаються. Всі були здивовані, бо мушкетерів поховали на цвинтарі...
Я рекомендую переглянути фільм «Повернення мушкетерів» тим, хто його ще не дивився. Фільм показують у кінотеатрах або можна просто купити DVD.
***
Запізнившись на початок матчу «Хімік» - Азовмаш», мені довелося писати статтю по перегляду 2, З, 4-ї чверті. Але я зовсім на жалкую, що сходив на цей чудовий фільм.
Тепер про спорт)) Окрім насолоди від фільму, я отримав задоволення і від матчу, на який я все ж таки встиг.
«Азовмаш» нарешті одержав перемогу над «Хіміком»
«Хімік» (Южне) - «Азовмаш» (Маріуполь) - 80:85 (14:23, 27:19, 20:20, 19:23)
«Азовмаш» в Суперлізі не може перемогти «Хімік з кінця 2006 року. Але цього разу переміг. Першу чверть «Азовмаш» виграв» за рахунок точних дальніх кидків. Загалом «леви» накидали у кільце опонента 11 триочкових з 15!!!. У другій чверті господарям вдалося вирівняти гру відігравши 12 очок. Значний внесок у перемогу в другій десятихвилинці вніс Вайкін Келлі реалізувавши 3 дальніх кидки, отримавши значну допомогу від своїх партнерів на майданчику. На велику перерву «Хімік» пішов відстаючи на одне очко.
У третій чверті була абсолютна рівна боротьба - 20:20. Команди не відставали друг від друга: «Хімік» закинув три очки - «Азовмаш» відповів тим же. Як кажуть, «око за око, зуб за зуб». У останній десятихвилинці команди також йшли рівно, але кілька втрат в останні 2 хвилини поставили хрест на здобутті перемоги команди з м. Южне. Отже 80:85 - перша перемога «Азовмаша» над «Хіміком» у цьому сезоні.
Моя думка, що «Азовмаш» переміг завдяки довшій лаві запасних.
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Мушкетери повертаються (Казикін Дмитро (робота надрукована в №2 газети "СТОП")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz