Четвер
18.04.2024, 22:28
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Венеція - місто моєї мрії - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Венеція - місто моєї мрії (Гуляйченко Діана (№2 (2009) газета "Стоп"))
Венеція - місто моєї мрії
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:22 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Якщо Ви чули про Італію, то Ви повинні були чути і про Венецію! Звичайно, хто ж не знає про таке просочене романтикою місто? Місто великих каналів, гарних мостів та неперевершеної архітектури! Венеція - одне з найчарівніших міст у світі.
Я особисто не була у цьому місті, але дуже про нього мрію. Звичайно, це ж місто романтики! Так чудово було б прогулятися по площі Сан Марко - серці Венеції, у музей «Палац Дощів», побачити або навіть пройти по мосту Зітхань. Знаєте, чому цей міст так називався? Цей міст вів з тюрми на ешафот і в'язень, йшовши по ньому міг в останнє подивитися на Венецію. Єдиний, кому вдалось втекти із цієї тюрми був Джакомо Казанова. Великий канал, «велика вулиця Венеції» протягнулась через усе місто. Ця магістраль облямована палацами у різних стилях: візантійський, готичний, ренесанс та бароко. Яка ж це невимовна краса! Побачиш і вжитті не забудеш! А якщо ще прогулятися уплав на гондолі по вузьким каналам міста.
Ще одне досягнення Венеції – чудова рибна кухня та затишні ресторанчики і бари. До сих пір у галереї Сан працює перше у Венеції кафе «Флоріан».
Венеція – музей під відкритим небом.
За ці довгі роки існування міста романтиків, воно жодного разу не піддавалося реконструкції. Можна сказати, тут кожен камінець дихає історією, а саме місто схоже на чарівну казку, з якої не хочеться йти. Венеція неначе музей під відкритим небом - нічого не змінилося, нічого не знеслося, сюди не дійшли сучасні будівлі мегаполісів. Уся архітектура живе V століттям, століттям заснування Венеції. Це краса, що шалено заворожує і не хоче відпускати тебе у реальність забруднених, просочених димом та вихлопними газами міст. Це те, що допоможе Вам забути про все, про всі свої турботи та проблеми. Це ідеальне місто, де припиняється реальність і починаються дива.
 
carmakovaДата: Неділя, 02.04.2017, 07:58 | Повідомлення # 2
Случайный прохожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
http://ukrosvita.at.ua/forum/
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Венеція - місто моєї мрії (Гуляйченко Діана (№2 (2009) газета "Стоп"))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz