Четвер
28.03.2024, 17:34
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка) - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка) » КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка)
КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка)
ukrosvitaДата: Вівторок, 05.01.2010, 18:56 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
КиМУ – приватний вищий навчальний заклад, який розпочав свою діяльність 1994 року. 6 років університет існував як міжнародний інститут лінгвістики та права, але вже у 2002 році отримав статус Київського Міжнародного Університету. Звісно, з моменту заснування університет дещо змінився і розширив коло можливостей та спеціальностей. Наразі КиМУ налічує 8 факультеті, а саме : лінгвістики, міжнародних відносин, телебачення, кіно і театру, журналістики, юридичний, психології та соціально-політичних наук, економічний, будівництва та архітектури.
Зараз в університеті є все, що потрібно студентам для успішного навчання : інформативний центр, клуб «ЮНЕСКО», центр міжнародних зв’язків, кабінети інформаційних технологій, комп’ютерні класи, судова аудиторія, гуртки іноземних мов, телестудія, фотолабораторія, студія звукозапису, прес-центр та багато іншого. Увага, яка приділяється вивченню іноземних мов - одна із переваг університету. Адже у вузі викладають 23 мови і студенти мають можливість самостійно обрати ті, які вони хочуть вивчати. Усі семінари, не залежно від спеціальності, на якій вчиться студент, проводяться англійською мовою, а у лінгвістів майже всі лекції читаються виключно англійською. Також існують спеціальні групи, де студенти можуть поспілкуватися із носіями мови, вивчати правила граматики, вимови або ж просто обговорити цікаві теми.
Кілька років назад Хачатурян Хачатур Володимирович (ректор університету) запровадив систему «штрафів» для тих, хто не відвідує заняття. Студенти мають оплачувати та відпрацьовувати все свої пропуски, в іншому випадку їх просто не допустять до сесії. Так, з одного боку це досить жорстоко, адже студенти – дорослі люди, і самі в змозі вирішувати які пари відвідувати, а які ні. Але з іншого боку у такий спосіб студентів привчають до відповідальності та допомагають їм досягти самоконтролю. Болонська система, за якою відбувається навчальний процес, також надає стимул відвідувати пари та надає переваг старанним студентам, адже відповідаючи на семінарах та відвідуючи лекції, студенти заробляють бали, завдяки яким під час сесії можуть отримати «автомат» та бути вільними від іспитів.

Заняття спортом не стоять на першому місці у навчальному процесі, але варто відмітити, що спортзал КиМУ знаходиться на першому поверсі головного корпусу, і це значно полегшує життя студентів та економить їх час. Тренери пропонують всім бажаючим відвідувати додаткові заняття з багатьох видів спорту, проводять різні змагання. Завдяки співпраці з іншими вузами команди-переможці навіть можуть поїхати на змагання закордон.
В університеті працює «програма обміну», яка надає можливість студентам поїхати до інших країн та навчатися там пів року. Почавши проводити навчання та оцінювати знання студентів за булонською системою, Київський Міжнародний Університет став на одному рівні з Європейськими вузами, так що проблеми щодо навчання закордоном немає. Перший та другий курси навчаються у другу зміну. Деякі студенти радіють, адже вони мають змогу виспатись, хоча з іншого боку, нічого хорошого у другій зміні немає, бо день пролітає дуже швидко, і студенти, зазвичай, нічого не встигають. Усі викладачі університету високоосвічені та добре знаються на власній справі. Слухати багатьох з них одне задоволення. Наприклад Чабанова Ольга Євгеніївна – на її лекціях в аудиторіях немає вільних місць та панує повна тиша, а вона із захопленням та любов’ю читає зарубіжну літературу. Але є й такі викладачі, на лекціях яких не гріх і поспати, але, я думаю, такі є в усіх вузах. )))
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка) » КиМУ в усіх своїх проявах (автор юнкор Діомідова Вероніка)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz