Середа
24.04.2024, 19:50
УКРАЇНСЬКА ОСВІТА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Регистрация Вход
Меню сайта

Наш опрос
Чого не вистачає українській освіті?
Всього відповідей: 32436


Коледж міжнародної торгівлі
КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ
УЦ Контакт Комп’ютерні курси на базі НТУУ КПІ
" Дети Индиго " Сайт творческих детей
Главная » 2012 » Жовтень » 18 » Богдан Гаврилишин прочитав лекцію в Острозькій академії
Богдан Гаврилишин прочитав лекцію в Острозькій академії
14:42

Студенти Національного університету «Острозька академія» 16 жовтня мали нагоду поспілкуватися із відомим економістом, громадським діячем, меценатом, дійсним членом Римського клубу Богданом Гаврилишиним, чиї унікальні досягнення у сфері права, економіки, менеджменту та політики відомі далеко за межами України. В Острозькій академії він уже вдруге.

На початку зустрічі Богдан Дмитрович поділився з аудиторією спогадами про своє дитинство, життя в Канаді та Німеччині, здобуття освіти та перші кроки до успішної кар’єри, а також розповів про функціонування Благодійного фонду Богдана Гаврилишина і діяльність «Пласту», в якому він є головою Крайової пластової ради. Благодійний фонд Богдана Гаврилишина сприяє всебічному патріотичному самовихованню української молоді, підтримує проекти в освітній, культурній, економічній, екологічній і соціальній сферах, що сприятимуть вихованню нової еліти України. У своїй книзі «Залишаюсь українцем», що побачила світ минулого року у київському видавництві «Пульсари» і з якою, між іншим, могли ознайомитися студенти під час зустрічі, він пише: «Я був вражений частиною молодого покоління в Україні. Це надзвичайно талановиті люди з гарною освітою. Вони володіють іноземними мовами, використовують сучасні підходи та засоби комунікації, мають відмінний погляд на світ зі здоровою системою цінностей. Багато з них думають про майбутнє України, дехто хоче і навіть прагне зробити щось для цього».

Богдан Дмитрович часто говорить про те, що світ хворий економічно, демографічно, політично. Рецепт для його одужання, на його думку, дуже простий – любов: «Зараз Україна може сподіватися лише на молоду генерацію. Вивчайте досвід «нормальних», як я їх називаю, країн – Норвегії, Швеції, Швейцарії, Австрії, Німеччини. Об’єднуйтеся в групи, обговорюйте можливий розвиток нашої країни, намагайтеся діяти на місцевому рівні. Однак якщо це вдається не одразу, мрійте і любіть. Нам треба мріяти, а опісля зосереджувати енергію на конкретних ділянках і діях. Необхідно ризикувати і припускати помилок, але вчитись на них і тоді розпочинати новий виток із мріями».

Загалом, студенти запитали Богдана Гаврилишина про його бачення сучасної освіти і науки в Україні, якість українських ЗМІ, необхідні кроки для покращення іміджу України на світовій арені.

За значний внесок у розвиток національної культури, освіти і духовності ректор Ігор Пасічник нагородив Богдана Гаврилишина найвищою відзнакою Острозької академії – срібною медаллю «Князь Василь-Костянтин Острозький».

 

Юлія ЯРУЧИК

Просмотров: 3619 | Добавил: ukrosvita | Рейтинг: 5.0/20 |
Всего комментариев: 2
2 Yovishen  
0
There's a secret about your post. ICHBITYTTKY

1 doonteddy  
0
как Вы заметили, в одной таблетки содержится в полтора раза больше действующего вещества, чем в обычной таблетке.

[url=http://s-toboy.narod.ru/]лeвитрa
[/url]

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДІПК
ІНСТИТУТ ТУРИЗМУ
КИЇВЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz