П`ятниця
29.03.2024, 07:42
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Казанова - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Казанова (Гуляйченко Діана (№2 (2009) газета "Стоп")
Казанова
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:24 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Він - той, кого обожнюють всі жінки. Він - підступний соблазник і розпусник. Він - той, від кого дівчата та жінки просто втрачають голову. Про кого всі марять. Кого бажають. У той же час він той, на кого полють інквизитори з бажанням повісити. Він - Джакомо Казанова!
Казанова дарував свою любов будь-якій жінці. Він забирав їх любов.Привабливий, красивий, милий, романтичний,сексуальний... Джакомо - ідеал чоловіка. І ще на шпагах вміє битися. Мммм ... Хто встоїть від такого? Він дарував і забирав любов, але ніхто не міг полонити його серце. Крім Франчески. Розумна, чарівна, вихована, з характером. Лише на неї не вплинула чарівна магія Казанови, і він будь-якими методами і прийомами вирішує змінити це.
Мила романтична комедія, яка розвивається на тлі прекрасної Венеції, місті річок та каналів.
Сієнна Міллер (Франческа) відмінно впоралася з роллю, але мене особливо не вразила. Сподобалась Лена Улін (Андреа). Вона тут просто щось! Оплески! Чарлі Кокс (Джованні Бруні) теж сподобався. Так, гра не дуже вражає, але в цілому дуже навіть непогано. Сміялася з Наталі Дормер. її Вікторія вийшла настільки правдоподібною! На 100%! Слід зазначити маленьку, але достойну рольЛорен Коен (сестра Беатріса).
Хіт Леджер. Тільки недавно я стала сприймати його в належне. Дуже милий і красивий чоловік. Талановитий. Гарячий. Справжній Казанова. З цією роллю він впорався бездоганно! Його гра на вищому рівні. Захоплююся до сих пір! Йому немає рівних! Шкода, що його немає з нами ... Але ми тебе любимо і пам'ятаємо, Хіт!
Саундтрек просто слів немає! Цілий день ходжу и наспівують мелодію з фільму. Чіпляє, зачаровує, захоплює.
Дуже красиві пейзажі, замки і мальовнича Венеція. Гарний фільм... Хіт, ти найкращій!
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Казанова (Гуляйченко Діана (№2 (2009) газета "Стоп")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz