П`ятниця
19.04.2024, 03:32
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная 30 seconds to Mars - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » 30 seconds to Mars (Гуляйченко Діана(8 клас)
30 seconds to Mars
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:18 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Гарна пісня може запалити будь-яку людину. Справжня, гарна рок-пісня. Справжня рок-пісня може розпочати революцію!
Одними з найкращих сучасних рок-гуртів ми можемо по праву вважати 30 seconds to Mars! Хоча це й не дуже плідний гурт, але дуже талановитий і дуже відомий. Хлопці випустили усього два альбоми : перший співзвучний з назвою самого гурту - «ЗО seconds to Mars» - другий, і найбільш популярний та успішний - «A Beautiful lie». Одною з найпопулярніших пісень Марсів є «The kill», кліп якої отримав нагороду «MTV2 Award».
Джаред Лето - засновник «30 seconds to Mars», його соліст та гітарист. Джаред також гарний актор, але, як відомо, ніколи не використовував цього задля просування своїх пісень і альбомів. І, як відомо має багато фанатів і в області музики, і в області кіно. Варто тільки поглянути в ці голубі дитячі очі, як ти закоханий в нього назавжди. «Принц Пітьми» заворожує голосом, тілом та просто, як гарна та дуже талановита людина. Джаред- це дух Марсів. Без нього нічого не буде. Цей Бог гітари та мікрофону знає своє діло. Це діло - запалювати та оживляти людей.
Шеннон Лето - ударник гурту, кароокий майстер барабанних паличок та покровитель тарілок. Він рідний брат Джареда, саме вони вдвох і дали дихання та им'я «30 seconds to Mars». Шенн не задовольняється звичайним додаванням ритму; його ударні програші — це повноцінна частина загальної гармонії в записі. Він також чудово грає на живих виступах, і за ним приємно спостерігати. Він грає з такою енергією, що вона просто гіпнотизує. Шеннон - кращій барабанщик, про якого мені доводилося чути і бачити хоча б раз у житті.
Томо Мілішевич - ще один гітарист гурту, не менш талановитий та харизматичний. Спочатку він не дуже любив гітару, віддаючи перевагу скрипці, але потім, за допомогою батька, він сконструював свою особисту гітару, яка з часом допомогла йому про створенні однієї з пісень у складі Марсів.
Вся біографія «30 seconds to Mars» дуже довга, цікава й терниста. Хлопці не хапають зірок з неба і не хворіють зірковими хворобами. Вони все ще повні справжніх, людський якостей, які дуже ціняться в нашому світі.
Отже, якщо хочете почути справжній, оригінальний рок, чудові слова, глибокі пісні і просто насолодитися музикою - сміливо вмикайте «30 seconds to Mars» і поринайте із головою в цю чудову гармонію справжнього року.
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » 30 seconds to Mars (Гуляйченко Діана(8 клас)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz