Четвер
28.03.2024, 11:43
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Перевізник 3. Думки про фільм - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Перевізник 3. Думки про фільм (Борисенко Олексій і Гумега Олег (10 клас))
Перевізник 3. Думки про фільм
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:14 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Борисенко Олексій (10 клас)
Сходив у кінотеатр на „Перевізника”, на третій фільм про супер-героя Френка Мартіна. Фільм залишив більш-менш приємне враження, адже як і будь-який американський бойовик „Перевізник 3” переповнений різними бійками і перегонами, що додає при перегляді драйвовості.
Декілька слів про головного героя і сам фільм. Немає спокою головному герою Френку Мартіну, його статус „білого і пухнастого” перевізника не дає йому спокою. Навіть після того як Френк знаходить собі правонаступника, він змушений погодитися на умови бандитського угрупування і приступити до роботи особисто.
Важливе місце у фільмі займає товар Френка, який він має перевезти через усі кордони – товар-супутниця українка Валентина, з якою він закручує любовні стосунки...
У фільмі є чимало недоліків, притаманних американським фільмам. Наприклад:
1. Невдале зображення „могутньої” української міліції, яке викликає тільки насмішки глядача.
2. В обличчі дочки українського міністра Валентини (вона ж товар), ми можемо спостерігати сучасну так звану „золоту молодь”, яка не гребує зловживанням алкоголем та наркотичними речовинами.
3. А також, я ще раз переконався в тому, що Україна є лише „смітником” для всієї Європи, і кожен прагне „подарувати” їй якісь радіоактивні відходи.

Гумега Олег (10 клас)

Загалом, фільм трохи нуднуватий, та є й багато недоліків, а саме:
1. Як вам епізод, коли представники міністра висаджують цілу обійму з автомату у скло автомобіля, а потім всемогутній Френк Мартін вибиває це скло ногами – явно не доробили епізод.
2. А чого вартий епізод із „всемогутнім” українським СБУ, коли вони підпливши на своїх човнах збираються на величезний танкер, не зрозуміло, яким чином?
3. Образ України зробили не досконало, щоб його створити треба хоча б для початку вивчити національні страви України...
Але всі ці недоліки яскраво заполонила ненька Україна. Дуже приємно, що почали проводити зйомки й на території нашої країни. Також сподобалося те, що режисери звернули увагу на всілякі дрібнички такі, як Моршинська вода під час прес-конференції, портрет Президента у кабінеті міністра тощо. Загалом, фільм варто подивитися.

 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Перевізник 3. Думки про фільм (Борисенко Олексій і Гумега Олег (10 клас))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz