Четвер
28.03.2024, 20:43
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Шоколад "Корона" зняв короткометражну стрічку - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кінематограф очима молоді » Українське кіно: проблеми і перспективи » Шоколад "Корона" зняв короткометражну стрічку
Шоколад "Корона" зняв короткометражну стрічку
ukrosvitaДата: П`ятниця, 15.01.2010, 13:32 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Під час новорічних свят в телеефір вийшов 5-хвилинний ролик створений Ogilvy Group і ЗАТ «Крафт Фудз Україна» для торгової марки «Корона». Слідуючи світовому рекламному тренду використання так званого розповідного стилю (story-telling) і прагнучи до більш глибокого залучення аудиторії в спілкування з брендом, для іміджевої комунікації був обраний формат міні-фільму. За адресою Koronafilm.com можна знайти усі версії ролику та почитати легенду.
Наразі це перший в Україні приклад використання такого медіа-формату.

«Нічний потяг» – більше, ніж рекламний ролик що переривають розважальну програму. Це своєрідний бренд-досвід: справжнє емоційне переживання комплексу атрибутів та характеристик бренду і занурення у світ «Корони».

– Завжди приємно створювати історію, яка не промайне перед очима глядача за 30 секунд, – каже Дерін Сіл, режисер кінострічки. – В таких роботах завжди є місце для безлічі красивих і чуттєвих деталей, які допомагають зробити історію кохання більш захоплюючою і глибокою.

Розказана історія, з її хвилюючим та захоплюючим сюжетом, дійсно нагадує кіно і, при цьому, передає основний бренд-повідомлення.

– Ті часи, коли глядач просто спостерігав за тим, як хтось на екрані отримує задоволення від продукту поступово закінчуються, – ділиться думками Вілл Раст, креативний директор Ogilvy Group, – Цією роботою ми показали, що ключовий емоційний компонент бренду можна не просто показати на комусь, а можна відчути на собі.

Джерело інформації Новини сумно...
 
Форум » Кінематограф очима молоді » Українське кіно: проблеми і перспективи » Шоколад "Корона" зняв короткометражну стрічку
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz