П`ятниця
26.04.2024, 19:03
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Вища школа Регистрация Вход
Меню сайта

 Форум журнала " Стена " для творческих людей
Категории каталога
навчальні заклади [47]
все пронавчальні заклади України будь-якої форми власності і статусу. Рубрика для абітурієнтів, батьків, науковців і журналістів...
Друга вища | Самоосвіта [16]
Студентсікі замітки [29]
Стипендіальні програми [27]
Наукове життя [40]
Культурне життя [12]
Особистості [13]

Наш опрос
Що потрібно зробити аби припинити штампування спеціалістів вузами України?
Всього відповідей: 542

Главная » Статьи » Культурне життя

Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва в Україні
Під час Фестивалю понад 160 учасників змагаються за золоті, срібні, бронзові медалі, дипломи І, ІІ, ІІІ ступеня в Арт-класі, практичних змаганнях у номінаціях, за звання «Золотий кондитер року», «Золотий шеф-кухар року», «Команда шеф-кухарів» як серед дорослих, так і юніорів.  До складу журі входять представники  школи Le Cordon Blue, судді-експерти WACS, незалежні експерти Асоціації кулінарів України. 
 
Результати змагання з кулінарного мистецтва серед юніорів за минулий 2008 рік

“Український шеф-кухар року (юніор)”:

Диплом І ступеня та золота медаль – Коркосенко Дмитро Віталійович, Харківський торгово-економічний інститут;

Диплом ІІ ступеня – Ромашов Артем Олегович, ВКУ КНТЕУ;

Диплом ІІІ ступеня – Шалдишов Ігор Валерійович, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. 

“Український кондитер року (юніор)”:

Диплом І ступеня та золота медаль – Бойко Майя Степанівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу;

Диплом ІІ ступеня – Чумак Ярослав, ВПУ 33 м. Київ;

Диплом ІІІ ступеня – Лехновська Тетяна Богданівна, Херсонський професійний кулінарний ліцей. 

“Змагання команд юніорів”:

Дипломи ІІ ступеня, срібні медалі та спеціальний подарунок від компанії «Uniliver Foodsolutions» – Кендюх Олександр Вікторович, Ромашов Артем Олегович, Узунов Сергій Вікторович, Вище комерційне училище КНТЕУ

Дипломи ІІІ ступеня та бронзові медалі – Антюхова Олександра Михайлівна, Щегула Наталія Володимирівна, Балюк Ольга Валеріївна, Полтавський університет споживчої кооперації;

Дипломи ІІІ ступеня та бронзові медалі – Мельничук Лілія Ігорівна, Петрушевська Любов Володимирівна, Чугай Оксана Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу.

 
 

“Страва з риби”:

Диплом І ступеня – Кабан Віктор Петрович, ВКУ КНТЕУ;

Диплом ІІ ступеня   – Петрушевська Любов Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу;

Диплом ІІІ ступеня – Добринська Тетяна Юріївна, Дніпропетровський національний університет. 

“Вегетаріанська страва”:

Диплом І ступеня – Ромашов Артем Олегович, ВКУ КНЕУ;

Диплом ІІ ступеня – Реут Євген Сергійович, ЖМОАКУ, КНТЕУ;

Диплом ІІІ ступеня – Матрьоницький Олексій Миколайович, Чернівецький торговельно-економічний інститут. 

“Паста”:

Диплом ІІІ ступеня – Іщенко Максим, ВКУ КНТЕУ. 

“Сучасна кухня”:

Диплом І ступеня – Варич Дмитро Олегович, ВКУ КНТЕУ;

Диплом ІІ ступеня – Дорошенко Дмитро Євгенійович, СП „Кооператор-Плюс” кафе-бар „Фелічіта”;

Диплом ІІІ ступеня  – Осіпчук Анна Валентинівна, ЖМОАКУ, КНТЕУ. 

“Ресторанні десерти”:

Диплом І ступеня – Малашок Руслан, ВАТ «Готель «Дніпро»;

Диплом ІІ ступеня – Білокур Олександр Юрійович, ВКУ КНТЕУ;

Диплом ІІІ ступеня – Кондратович Світлана Володимирівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі м. М. Туган-Барановського.  

Арт-клас з кондитерського та кулінарного мистецтва серед юніорів 

“Весільний або святковий торт”:

Диплом ІІІ ступеня – Соботюк Марія Василівна, ДПТНЗ «Роменське ВПУ» 

“Мініатюри”:

Диплом ІІІ ступеня – Скляр Віра Сергіївна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського;

Диплом ІІІ ступеня – Польова Катерина Олександрівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. 

“Вироби з тіста”:

Диплом І ступеня – Маланюк Світлана, Львівський професійний ліцей харчових технологій;

Диплом ІІ ступеня – Сідорук Ольга Костянтинівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського;

Диплом ІІІ ступеня – Підчасюк Наталія Сергіївна, Полтавський університет споживчої кооперації.  

“Декоровані вироби з овочів та фруктів”:

Диплом ІІІ ступеня  – Коломацька Світлана Володимирівна, Луганський національний університет ім. Т.Шевченка;

Диплом ІІІ ступеня  – Мілян Кирило Володимирович, Херсонський професійний кулінарний ліцей. 
 

“Традиційний хліб”:

Диплом ІІ ступеня – Мар’єнко Дмитро Сергійович, Східноукраїнський національний університет;

Диплом ІІІ ступеня  – Соботюк Марія Василівна, ДПТНЗ «Роменське ВПУ»;

Диплом ІІІ ступеня  – Петрушевська Любов Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу.  

Категория: Культурне життя | Добавил: ukrosvita (15.05.2009)
Просмотров: 2414 | Рейтинг: 4.8/6 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz