Під час Фестивалю понад 160 учасників змагаються за золоті, срібні, бронзові медалі, дипломи І, ІІ, ІІІ ступеня в Арт-класі, практичних змаганнях у номінаціях, за звання «Золотий кондитер року», «Золотий шеф-кухар року», «Команда шеф-кухарів» як серед дорослих, так і юніорів. До складу журі входять представники школи Le Cordon Blue, судді-експерти WACS, незалежні експерти Асоціації кулінарів України.
Результати змагання з кулінарного мистецтва серед юніорів за минулий 2008 рік
“Український шеф-кухар року (юніор)”:
Диплом І ступеня та золота медаль – Коркосенко Дмитро Віталійович, Харківський торгово-економічний інститут;
Диплом ІІ ступеня – Ромашов Артем Олегович, ВКУ КНТЕУ;
Диплом ІІІ ступеня – Шалдишов Ігор Валерійович, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського.
“Український кондитер року (юніор)”:
Диплом І ступеня та золота медаль – Бойко Майя Степанівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу;
Диплом ІІ ступеня – Чумак Ярослав, ВПУ 33 м. Київ;
Диплом ІІІ ступеня – Лехновська Тетяна Богданівна, Херсонський професійний кулінарний ліцей.
“Змагання команд юніорів”:
Дипломи ІІ ступеня, срібні медалі та спеціальний подарунок від компанії «Uniliver Foodsolutions» – Кендюх Олександр Вікторович, Ромашов Артем Олегович, Узунов Сергій Вікторович, Вище комерційне училище КНТЕУ
Дипломи ІІІ ступеня та бронзові медалі – Антюхова Олександра Михайлівна, Щегула Наталія Володимирівна, Балюк Ольга Валеріївна, Полтавський університет споживчої кооперації;
Дипломи ІІІ ступеня та бронзові медалі – Мельничук Лілія Ігорівна, Петрушевська Любов Володимирівна, Чугай Оксана Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу.
“Страва з риби”:
Диплом І ступеня – Кабан Віктор Петрович, ВКУ КНТЕУ;
Диплом ІІ ступеня – Петрушевська Любов Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу;
Диплом ІІІ ступеня – Добринська Тетяна Юріївна, Дніпропетровський національний університет.
“Вегетаріанська страва”:
Диплом І ступеня – Ромашов Артем Олегович, ВКУ КНЕУ;
Диплом ІІ ступеня – Реут Євген Сергійович, ЖМОАКУ, КНТЕУ;
Диплом ІІІ ступеня – Матрьоницький Олексій Миколайович, Чернівецький торговельно-економічний інститут.
“Паста”:
Диплом ІІІ ступеня – Іщенко Максим, ВКУ КНТЕУ.
“Сучасна кухня”:
Диплом І ступеня – Варич Дмитро Олегович, ВКУ КНТЕУ;
Диплом ІІ ступеня – Дорошенко Дмитро Євгенійович, СП „Кооператор-Плюс” кафе-бар „Фелічіта”;
Диплом ІІІ ступеня – Осіпчук Анна Валентинівна, ЖМОАКУ, КНТЕУ.
“Ресторанні десерти”:
Диплом І ступеня – Малашок Руслан, ВАТ «Готель «Дніпро»;
Диплом ІІ ступеня – Білокур Олександр Юрійович, ВКУ КНТЕУ;
Диплом ІІІ ступеня – Кондратович Світлана Володимирівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі м. М. Туган-Барановського.
Арт-клас з кондитерського та кулінарного мистецтва серед юніорів
“Весільний або святковий торт”:
Диплом ІІІ ступеня – Соботюк Марія Василівна, ДПТНЗ «Роменське ВПУ»
“Мініатюри”:
Диплом ІІІ ступеня – Скляр Віра Сергіївна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського;
Диплом ІІІ ступеня – Польова Катерина Олександрівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського.
“Вироби з тіста”:
Диплом І ступеня – Маланюк Світлана, Львівський професійний ліцей харчових технологій;
Диплом ІІ ступеня – Сідорук Ольга Костянтинівна, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського;
Диплом ІІІ ступеня – Підчасюк Наталія Сергіївна, Полтавський університет споживчої кооперації.
“Декоровані вироби з овочів та фруктів”:
Диплом ІІІ ступеня – Коломацька Світлана Володимирівна, Луганський національний університет ім. Т.Шевченка;
Диплом ІІІ ступеня – Мілян Кирило Володимирович, Херсонський професійний кулінарний ліцей.
“Традиційний хліб”:
Диплом ІІ ступеня – Мар’єнко Дмитро Сергійович, Східноукраїнський національний університет;
Диплом ІІІ ступеня – Соботюк Марія Василівна, ДПТНЗ «Роменське ВПУ»;
Диплом ІІІ ступеня – Петрушевська Любов Володимирівна, Бурштинське вище професійне училище торгівлі та ресторанного сервісу.
|