Субота
27.04.2024, 04:43
УКРАЇНСЬКА ОСВІТА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Регистрация Вход
Меню сайта

Наш опрос
Чого не вистачає українській освіті?
Всього відповідей: 32436


Коледж міжнародної торгівлі
КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ
УЦ Контакт Комп’ютерні курси на базі НТУУ КПІ
" Дети Индиго " Сайт творческих детей
Главная » 2009 » Березень » 19 » Засідання Дискусійного клубу Університеті банківської справи НБУ
Засідання Дискусійного клубу Університеті банківської справи НБУ
17:38

26 березня о 15.00 год. в Університеті банківської справи НБУ (вул. Андріївська, 1) відбудеться засідання Дискусійного клубу: «Вода для життя».

З основною доповіддю «Вода як незамінний ресурс для економіки» виступить к.біол.н, доц.. Черкаського інституту банківської справи НБУ Олександр Проценко. Його опонент - к.біол. н., доцент кафедри екології Черкаського державного технологічного університету, голова Черкаської міської громадської організації «Всеукраїнська екологічна ліга» Наталя Свояк. Тема її виступу: «Вода як квітесенція життя».

За словами ректора Університету банківської справи НБУ Тамари Смовженко, яка є членом Всесвітнього комітету захисту води та постійним учасником найбільшого світового форуму з питань води, що проходить у місті Зарагоза (Іспанія), сучасність характеризується нищівним впливом на природу, зокрема на воду. Особливо гостро сьогодні стоїть питання забезпечення людства питною водою. Критичний стан водних ресурсів на планеті спричинений нераціональним водокористуванням, нехтуванням об’єктивних законів природи, жадібністю, а часто ще й невіглаством як рядових водокористувачів, так і службовців найвищого рангу, які приймають рішення щодо проблематики раціонального використання та охорони водних ресурсів. Саме тому, питання охорони і раціонального водокористування повинні широко обговорюватися громадськістю, в середовищі науковців, державному і міжнародному рівнях. На думку Тамари Смовженко, широке обговорення проблем пов’язаних з водою, вироблення на підставі такого обговорення шляхів розв’язання «водної проблеми» – єдино можливий шлях виходу з кризової ситуації, в яку потрапило людство через брак водних ресурсів належної якості на планеті.

 

 

За матеріалами Прес-служби УБС НБУ

Просмотров: 1224 | Добавил: ukrosvita | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДІПК
ІНСТИТУТ ТУРИЗМУ
КИЇВЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ РИНКОВИХ ВІДНОСИН

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz