Четвер
28.03.2024, 15:37
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Прорив України або ласкаво просимо в плей-офф - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Прорив України або ласкаво просимо в плей-офф (Казикін Дмитро (робота надрукована в №2 газети "СТОП"))
Прорив України або ласкаво просимо в плей-офф
ukrosvitaДата: Понеділок, 08.02.2010, 12:20 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Зима 2009 року принесла нашій країні чимало сюрпризів у культурному і спортивному плані. Так одним із таких подарунків для України і всіх любителів спорту став матч з тенісу між збірною України та збірною Ізраїлю, який відбувся 7 - 8 лютого 2009 року у Харкові. У разі перемоги, українська збірна проходила до плей-офф світової групи.
Оскільки українки грали вдома, за ними залишалося право вибрати покриття на якому грати. Наші співвітчизниці захотіли грати на харді з низьким відскоком м'яча. Чому? Тому що на харді, а особливо з низьким відскоком м'яча, погано грає перша ракетка Ізраїлю - Шахар Пір. У світовому рейтингу WTA ця спортсменка займає 48 місце.
В перший день було заплановано два матчі. У першому матчі зустрічалася перша ракетка України (31-а у світовому рейтингу) - Олена Бондаренко та друга ракетка Ізраїлю (167-а у світовому рейтингу) - Цибора Обзілер. Українка переконливо переграла ізраїльтянку з рахунком 6:4 , 6:4. У другому матчі суботнього дня сестра Олени Катерина зустрічалася з Шахар Пір. Нажаль, Бондаренко-молодша програла у трьох сетах - 6:3 , 6:7, 6:3, але були непогані шанси виграти. Отже після першого дня рахунок між командами -1:1
На мою думку, другий день матчу Україна - Ізраїль був цікавіший ніж перший. Якщо ж після першого дня був прогнозований рахунок 1:1, то спрогнозувати другий день тенісного змагання було майже неможливо.
У першому матчі другого дня зустрічалися Олена Бондаренко та Шахар Пір. У першому сеті українка перемогла 6:4 , у другому програла 7:5, а ось у третьому... У третьому сеті. Українка вигравала з рахунком 4:0, а потім програла 6 НАСТУПНИХ ГЕЙМІВ. Я вважаю, що поразка у третьому сеті є 5 гейм, який тривав понад 20 хв. Отже наша співвітчизниця програла з рахунком 6:4 , 5:7 , 4:6
Другий матч другого дня між Катериною Бондаренко та Циборою Обзілер проходив під напругою, адже перед цим Ізраїль вигравав в Україні по перемогам з рахунком 2:1. Нам конче потрібна була перемога в цьому матчі, тому що програш ставив хрест на попадання в плей-офф світової групи. І Катерина перемогла суперницю 6:1 , 5:7, 6:0.
Доля путівки в плей-офф вирішувалася у парній зустрічі. Грали ті ж, хто грав у «одиночних» матчах (О. Бондаренко/К. Бондаренко - Ш. Пір/Ц. Обзілер). Недарма сестри Бондаренко виграли AUSTRALIAN OPEN - 2008 у парному розряді. Українські гравчині просто декласували ізраїльтянок з рахунком 6:3 , 6:2.
Суперником жіночої збірної України з тенісу у плей-офф світової групи буде збірна Аргентини, яка займає 9 сходинку у світовому рейтингу серед країн (Україна - 12). Аргентинки перед цим програли збірній США - 3:2. Нам залишається лише одне – тримати кулаки аби у списку програшів збірної США з’явилася Україна і наші дівчата піднялися на новий спортивний рівень! Удачі Вам!
 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Нові роботи » Прорив України або ласкаво просимо в плей-офф (Казикін Дмитро (робота надрукована в №2 газети "СТОП"))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz