П`ятниця
29.03.2024, 07:41
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Концерт Dislocados за участю сальса зірки Д. Боша - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Музика як мистецтво » Анонси музичних подій. Рекомендуємо » Концерт Dislocados за участю сальса зірки Д. Боша
Концерт Dislocados за участю сальса зірки Д. Боша
ukrosvitaДата: П`ятниця, 15.01.2010, 15:51 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Концерт першого сальса бенду України Dislocados за участю міжнародної сальса зірки Джиммі Боша, який відбудеться 23 січня 2010 року. Цим заходом Україна відзначає унікальне досягнення – перший сальса запис в Україні, що вже отримав схвальні відгуки від слухачів та шанованих музикантів зі Сполучених Штатів, Англії, Канади, Франції, Швеції, Пуерто Ріко та багатьох інших країн з усіх континентів.
JIMMY BOSCH

Jimmy Bosch відомий у всьому світі як тромбоніст, композитор, продюсер та шоумен, “потужна сила” сучасної сальси. Люди, що слідкують за творчістю Джиммі, знають, що від нього завжди можна очікувати чогось нестандартного. Він має свій стиль, і його записи відрізняються від усіх інших.

У світі Джиммі називають Salsa’s Brutal Trombone, “справжньою людиною”, “надзвичайним”, “екстраординарним”, “найбільш експресивним”, “неперевершеним солістом” тощо. Сьогодні його визнають як одного із найвагоміших композиторів та авторів пісень у стилі сальса. Його пісні змушують замислитися, вони соціальні, комічні, сумні, відкриті, неймовірно танцювальні.

Здатний грати на тромбоні чуттєво й талановито, долаючи будь-які ритмічні складності, Джиммі Бош входить до переліку найкращих музикантів у жанрі Salsa, Latin Jazz та World music.


Джиммі концертує та записується зі своєю групою з одинадцяти музикантів. Крім того, Бош долучився до запису більше сімдесяти альбомів із такими всесвітньо відомими музикантами, як Israel Cachao Lopez, Ruben Blades та Son del Solar, Celia Cruz, Ray Barretto, Willie Colon, Manny Oquendo y Libre, Paquito D’Rivera, Oscar De Leon, Jose Alberto “El Canario,” Marc Anthony, FANIA Allstars, Eddie та Charlie Palmieri, Steve Turre, Incognito, Spanish Harlem Orchestra, Jon Faddis, Arturo O’farril тощо.

КОНЦЕРТ

Міжнародна популярність Dislocados зростає, і саме тому легенда сальси Джиммі Бош погодився приїхати до Києва та презентувати альбом La Salida разом із групою. На концерті, що відбудеться 23 січня 2010 року, Джиммі Бош збирається поєднати сальса ритми його рідного Нью-Йорка із їх далеким відлунням у Києві.

Музична презентація включатиме найцікавіші композиції з альбому La Salida та найкращі сольні хіти Джиммі Боша, які будуть виконані разом з гуртом під час грандіозного спільного концерту.

 
Форум » Музика як мистецтво » Анонси музичних подій. Рекомендуємо » Концерт Dislocados за участю сальса зірки Д. Боша
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz