П`ятниця
29.03.2024, 03:49
ОСВІТА УКРАЇНИ
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька) - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька) » Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька)
Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька)
ukrosvitaДата: Вівторок, 05.01.2010, 19:13 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 168
Репутація: 11
Статус: Offline
Я часто прогулюсь Андріївським узвозом. Неможливо байдуже відноситись до цього місця. Чудесні картини, неймовірі вироби з дерева, металу, бісеру, вишиванки, українські атрибути - все це мистецтво, а Андріївський узвіз – його дім. Мистецтво завжди було важливим чинником розвитку духовного потенціалу людини. Мистецтво, діючи на емоційну сферу людини, стає могутнім засобом морального виховання та засобом духовно-практичного освоєння світу, насичення внутрішнього життя. Тому, мистецтво є невід’ємним аспектом в житті будь-якої людини.
Україна у світовому мистецтві займає не останнє місце, адже творчість багатьох українських художників та скульпторів отримала загальносвітове визнання. Більшість геніальних митців, впродовж всього свого життя, удосконалювали та збагачували свою духовність, освоювали творчість своїх попередників, переймали досвід та навички, розкриваючи свій талант. Мистецтво вимагає знань. Якщо у людини є талант – то це не означає що вона відразу напише шедевр. Талант – це лише притаманні від народження певні здібності та вміння, які розкриваються з набуттям навичок і досвіду. Тому для талановитих людей існує низка навчальних закладів, які допомагають розкрити свої вміння, вдосконалити себе в справі, та познайомитися зі світом прекрасного, де панує духовне багатство, яке творить шедеври. Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури - багато профільний навчальний заклад України, який готує фахівців живопису, архітектури, скульптури, театрально-декораційного мистецтва, реставрації творів мистецтва, графіки, мистецтвознавства. .. (Оригінал статті дивіться за адресою

http://ukrosvita.at.ua/load....-1-0-57

 
Форум » Роботи юнкорів журналу "Стіна" » Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька) » Мистецтво вимагає знань (автор юнкор Ольга Тарновецька)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz